Wind of Change – Scorpions

scorpions wind of changeAstazi, la melodia de duminica, va propun o trupa de top in lumea rock – ului : Scorpions cu melodia The Wind of Change.

De ce? Pentru ca ar fi cazul sa incercam sa schimbam ceva in tara asta, unde cei care-s la putere au simbolul euro in loc de neuroni si o gaura neagra in loc de suflete. Pentru ca asta visam in ’89 – sa se schimbe ceva si aveam o mie de planuri in cap, naruite, rand pe rand de guvernarile de toate culorile.

Pentru ca imi doresc o altfel de mentalitate in societatea in care va trai copilul meu, o altfel de tara, un parlament in care sa aiba acces si oamenii cu coloana vertebrala, nu doar cei care au coborat la regnul molustelor. Pentru ca mi-as dori sa se poata schimba acest nenorocit de sistem balcanic, in care se spune cu nonsalanta : „Las-o, ba, ca merge si asa !”

Pentru ca e nevoie de o schimbare, astfel incat manelistii cu 4 clase sau liceu la seral sa nu mai castige mai multi bani decat un medic sau un profesor, la primarie sa nu mai fie 10 ghisee in locul unuia singur cu calculator, Loganul meu sa mearga pe  autostrazi fara gropi, iar eu sa nu trebuiasca sa dau spaga ca sa am gaze in casa in 2 saptamani, nu intr-un an.

Pentru toate acestea si pentru multe alte dorinte sau idealuri ramase la stadiul de speranta – Wind of Change !

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YFh2vpGeoIk?rel=0]

Leave a reply