Internetul si eu

O lume uriasa aceasta lume virtuala a internetului. Si eu – Daniela – 1 metru jumate, ochi verzi, cateva fire de par albe. Parca s-ar masura David cu Goliat. Si totusi…in aceasta lume uriasa sunt un gigant. De ce? Pentru ca o pot cuceri. Cu vorbe mestesugite, zambete puse acolo unde trebuie, ambitie si curaj. Nimic din toate acestea nu imi lipseste. Ba mai am si in plus !

Aceasta sunt eu – Dana – cea din spatele tastaturii si a ecranului. Asta ca sa stii cu cine vorbesti pe acest blog, tu, cititorule, cel care intri si rasfoiesti paginile mele. Am o viata obisnuita, o casa, o familie frumoasa si trei caini care imi sunt cei mai buni prieteni. De acum sper ca voi avea, in afara de o familie frumoasa, si multi prieteni printre cei care ma citesc.

Ce caut pe internet? Am convingerea ca lumea online are mai putine bariere decat cea offline. Macar daca te gandesti la distantele in kilometri si tot ar fi de ajuns. Sunt sigura ca aici, pe blog, voi putea sa vorbesc cu oameni pe care nu i-as fi intalnit in viata de zi cu zi. Nu am pretentia ca voi putea schimba lumea sau societatea romaneasca. Dar macar voi incerca sa o fac mai buna !

Si daca voi reusi acest lucru, atunci inseamna ca nu mai sunt atat de mica. Sunt doar …eu..Dana – un blogger printre atatia altii. Si totusi…atat de diferita !

S-auzim de bine, ca de rele suntem satui!

Leave a reply