Fringe – un serial incitant

serialul fringeFringe a fost unul dintre putinele seriale din genul SF care mi-a placut atat de mult, incat vedeam episod dupa episod. De fapt, nu stiu daca il pot incadra doar in categoria serialelor stiintifico-fantastice, pentru ca este si o doza mare de actiune in el, tinand cont ca scenariul este bazat pe activitatea unei divizii speciale a FBI, divizie care se ocupa de cazurile neobisnuite, iesite din tipare.

De ce mi-a placut? Pentru ca ideea de Universuri paralele m-a facut sa ma intreb „Cum ar fi fost daca…?” Posibilitatea unei alte existente, paralela cu cea obisnuita, existenta datorata unor alte alegeri facute de-a lungul timpului, te pune pe ganduri putin, nu?

Trailerul oficial de pe youtube nu va poate da decat o palida imagine a celor ce urmeaza sa se intample de-a lungul a 5 sezoane.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=29bSzbqZ3xE?rel=0]

Cotat pe IMDB cu 8,5, Fringe este un serial care are de toate: si actiune si mister si drama si aventura si SF si dragoste. Toate acestea se imbina intr-o succesiune de evenimente care te captiveaza, pur si simplu. E drept, nu este unul dintre acele seriale care au mai multe impuscaturi decat fraze. Dar este un serial incitant, pe care vi-l recomand !

4 comments on “Fringe – un serial incitant

  1. Dana

   te-ai oprit exact acolo unde incepea sa fie interesant!

 1. Dana

  Mi-a placut la nebunie, mai putin ultimul sezon. Parca s-a schimbat scenaristul, asa de diferit mi s-a parut. Dar, cu articolul asta, cred ca il reiau. Poate ii redescopar farmecul…

  1. Dana

   Intr-adevar, la ultimul sezon au cam luat-o ….pe SF destul de mult. Dar finalul merita….toti banii ca sa spun asa 🙂

Leave a reply