Duminica….soare…zi libera….

weekend sau sfarsit de saptamana  E duminica, e soare si n-am chef sa fac mai nimic. Ma straduiesc sa respect programul zilnic al lucrurilor de facut pe net, dar nu prea-mi iese treaba asta 🙂 . Deschid taburi doar ca sa am ce inchide, ca nu am niciun spor.

Cu de la mine putere declar stare de astenie de primavara ! Adica pot sa lenevesc 🙂 . Ursi – ciobanescul meu carpatin – ma aproba in totalitate : ii e lene sa miste si coada :)) Caut ceva episoade noi dintr-un serial pe care l-am inceput mai demult.

Fie-mea profita de faptul ca-s hotarata pe stat degeaba si proclama si ea – mai abitir ca mine – stare de astenie si de lene. Fara succes prea mare, ca are 2 teze saptamana asta, asa ca proclamatia e doar la nivel declarativ  🙂 .

Al meu sot hotaraste cu mare zel ca e liber si spala masina, face curat in interior si schimba husele cu cele curate. Inutil – nici furtunul din curte n-are chef de munca, asa ca decide de capul lui sa se crape si sa ii strice planurile.

Pentru melodia de duminica va propun una in ton cu starea mea de spirit : Vama Veche – aia veche – si Nu am chef azi. Se potriveste, nu?
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IkI1a5XjcDU?rel=0]

Si chiar nu am niciun chef azi de nimic. Pentru ca e duminica, e soare…e zi libera ! Asa ca pot sa stau degeaba !

2 comments on “Duminica….soare…zi libera….

  1. raluca

    Ce bine ma simt…am crezut ca sunt singura ce simte ,,astenia primaverii” ieri, bine…o simt si azi:))

Leave a reply