Diana si straduta ei insorita

illusionPe Diana am cunoscut-o pe Ebloguri, cand mi-a atras atentia o postare de a ei cu Simfonia Lalelelor. Stiu ca acest eveniment este organizat in Pitesti, pentru ca am stat acolo cativa zeci de ani. Si mi-a sarit in ochi numele blogului ei : Strada unde soarele mai rasare din cand in cand – un nume care ascunde un suflet sensibil.

I-am cerut permisiunea de a scrie cateva cuvinte despre ea aici, in Blogosfera si am rugat-o sa imi trimita pe email un fel de….autoportret. Mi-a placut aceeasi combinatie de ton serios amestecat cu glume pe care l-am gasit si pe blogul Dianei : Prima mea „poezie” era despre o pisică din câte ţin minte – eram in clasa  a II -a şi m-a bântuit toată generala, de fiecare dată când aveam ora de română şi profii (am avut mai mulţi) mă puneau să citesc câte o compunere ceva se găsea câte un coleg să ceară poezia cu pisica *~X( la capătul răbdării

Diana a cochetat cu bloggingul si inainte de wordpress, dar aici s-a hotarat sa ramana – deocamdata  :). Pe blog scrie folosind nickame – ul illusion. De ce nu scriu cu numele meu real? Nici eu nu ştiu, pur şi simplu mi-a plăcut mie cum sună illusion şi, treptat, illusion a devenit o parte din mine, nu un alter-ego, ci doar o latură a personalităţii mele.

Ce scrie Diana? Aproape orice, de la gandurile proprii, lucruri interesante pe care le citeste si pana la poezii sau scurte povesti. Cum scrie? Îmi place să mă adresez direct cititorului, nu folosesc fraze pompoase, cuvinte bombastice (chiar dacă aş putea). Stilul meu e degajat şi relaxat (chiar şi în poveşti sau poezii) şi modern să zicem (mai fac uneori referire la modă, machiaj, vedete….) – pur şi simplu îmi place să cred că sunt citibilă.

Bloggerita de 24 de ani de pe Strada unde soarele mai rasare din cand in cand are planuri de viitor frumoase : Vreau ca blogul meu să fie din ce în ce mai cunoscut. Eu chiar muncesc pentru el şi pentru fiecare postare îmi dau silinţa să fie mai bună decât precedenta. Mi-aş mai dori să scriu şi o carte, un roman sau o colecţie de povestiri şi eseuri… dar e cale lungă până acolo. Una peste alta, nu mă văd renunţând la bloguleţul meu mic pentru nimic în lume!

Nu pot decat sa ii urez succes din tot sufletul, pentru ca un om ca Diana il merita din plin. Si va invit sa ii cititi blogul si sa va bucurati de soarele de pe straduta ei, chiar si atunci cand afara ploua !

6 comments on “Diana si straduta ei insorita

  1. Dana

   Cu mare drag ! Ma bucur din tot sufletul ca ti-a placut !

    1. Dana

     Acesta este spiritul sarbatorii de Paste : sa ne bucuram si, in acelasi timp, sa ii bucuram si pe altii daca ne sta in putere sa o facem.

     1. illusion

      Chiar îţi mulţumesc înseamnă mult pentru mine să fiu apreciată pentru ce scriu, cum ţi-am spus am planuri mari… iar asta îmi dă încredere 😀

 1. Pingback: Ce-am primit de la iepuraş? O prezentare | Strada unde soarele mai răsare din când în când

Leave a reply